Yrittäjä itse

Jussi Ruotsalainen

Olen vuonna 1980 syntynyt urheilullinen ja terveet elämäntavat omaava nuorekas mies. Olen Kuopiosta kotoisin ja tottunut jo pienestä pitäen liikkumaan monipuolisesti puijon maastoissa hiihtäen ja lasketellen sekä myöhemmin myös lumilautailu on tullu kuvioihin ja sitä harrastan edelleen.

Hierojayrittäjänä olen toiminut Mikkelissä v. 2010 lähtien. Hierojan töitä olen tehnyt vuodesta 2005 lähtien. Valmistuin Tampereen urheiluhieroja koulun kurssilta, Espanjan toimipisteestä Fuengirolasta. Hierojan ammattitutkinto on suoritettu Tampereella vuonna- 2005.

Hierojan opintoihin kuului urheiluhieronnan lisäksi lyhyt 2 päivän akupunktiokurssi ja urheiluteippauksen kurssi. Lisäksi olen suorittanut manuaalisesta fascia käsittelystä 2 kurssia ylävartalon, niskojen, hartioiden ja purennan osalta v. 2017. 

Harrastuksiani: Hiihto, lautailu, pyöräily, lentopallo, kuntoilu salilla silloin tällöin, seinäkiipeily/ kalliokiipeily.

Lisää elämästäni kuvin


Talvisin tykkään hiihtää mahdollisimman paljon ja käyn lumilautailemassa myös aina kun sille on aikaa.

Olen pelannut lentopallon silloisessa Kups- volleyn juniorijoukkueessa E- junioreista aina B- junioireihin. C- junioreissa voitimme SM- kultaa.

Kiipeilyharrastus on tullut minulle espanjassa asuessani tutuksi. Se alkoi kun urheiluhieroja-
koulussa Fuengirolassa samalla luokalla oli kiipeilijä kaveri, joka opetti sen lajn pariin. Nykysin koitan mahdollisimman paljon käydä kiipeilemässä kesäisin ulkona ja muina aikoina sisäseinillä.

Maastopyöräilen metsäpoluilla mielelläni ja omistan hyvän täysjousto fillarin, millä lenkit sujuvat näppärästi.

Minulla on myös toinen ammatti Kokki, jota myös harjoitan aina kun sopivia ravintola-alan keikka/sesonkitöitä tulee vastaan. Viimekesästä syksyyn olin Ravintola Juureskellarissa Woikoskella whd-gård nimisessä paikassa keittiössä töissä. Paikalllisten lähitilojen ja tuottajien raaka- aineista valmistettua suomalaista todella maukasta ja kaunista ruokaa, sekä oman kasvimaan tuotoksia myös käytetään ja villiyrttejä. Tutustumisen arvoinen paikka.

Olen käsityöläinen ja taiteellinen sekä urheilullinen ihminen, tykkään jutella ja keskustella eri ihmisten kanssa. Oman pojan 7 v. kautta olen saanut tutustua lasten maailmaan ja se on kyllä rikastuttanut omaa elämää.

Olen ihminen joka nauttii hetkestä ja en todellakaan suunnittele liian pitkälle tulevaisuutta.

Haaveita minulla on paljonkin, ja yksi sellainen haave mikä liittyy hieronta-alaan on, että joskus tulevaisuudessa haluaisin vielä opiskella alaa lisää, esim. osteopatiaa, naprapatiaa. Mutta nyt ei ole sen aika. Haluan keskittyä omaan poikaan ja koittaa kasvattaa häntä niin hyvin kun osaan ja tehdä töitä täällä Mikkelin seudulla.

Puhun sujuvasti espanjaa ja englantia.

Yhteystiedot

Hieroja/urheiluhieroja Jussi Ruotsalainen
044 3410 857
ruotsalainen.jussi@gmail.com
Savilahdenkatu 2 A
50100 Mikkeli© 2021 Hieroja/urheiluhieroja Jussi Ruotsalainen, Kaikki oikeudet pidätetään.
Rautatieaseman P-alueen vastapäinen keltainen kerrostalo. Käynti sisäpihan puolelta A- rapun kautta.